Friluftsliv! :-)
Gratis

Dette er en ny type sommerferieleir hvor foreldrene/besteforeldrene og barn i alle aldre som ikke reiser på ferie kan være med på aktivitetene i sitt nærmiljø!

Program GUI Familiecamp:

Mandag: Sommerdag i Vollen. Det blir aktiviteter som kano, kajakk, fiske, padlebrett, bading, grilling, leker, frisbeegolf, kart og kompass, snekring av trehytta, slakkline og mye mye mer!

Tirsdag: Tur på kyststien. Vi går langs kyststien i Slemmestad og leter etter det hemmelige skipet som har sunket i bukta ved Nærsnes. Der er det mulig og snorkle, lete etter fossiler og padle med padlebrett. Etterpå skal vi hjem for og forberede oss til overnattingsturen

Overnattingstur tirsdag-onsdag: avhengig av været og ønsker kan vi ta en kanotur til Kråkholmen og overnatte der eller overnatte på Rabben i Vollen. Det blir hengekøyecamp, lavvoer, mulighet til forfriskende kveldsbad, historier rundt leirbålet, og kanskje den første overnattingsturen ute i det fri for noen små! Onsdag: Etter en rolig morgen i campen, tar vi en fisketur/krabbefisketur i nærheten. På ettermiddagen er vi klare til campens høydepunkt: den store vannkrigen på Rabben!

Det er begrenset med plasser på campen! Campen er gratis! Påmelding til

Mer om Gui Sportsklubb