Gøy på is!
Foto: Cathrine Selmer
Frivillighetens år 2022

Har ditt barn lyst til å prøve ishockey? Alle barn, både jenter og gutter, i alderen 4-8 år (+/-) er velkommen hos oss i Frisk Asker Ishockey Junior!

Kommunikasjon

Vi bruke en app som heter Spond. Det er kanskje mange som allerede bruker den i andre idrett. Men for dere som ikke kjenner til denne er det en kommunikasjons app. Den lastes ned via Android /App store. Der vil alle treningstidene våre ligge og man kan huka av om man kommer eller ikke. Her vil man også få informasjon som er viktig for dere foreldre og deres barn ang skolen. Det er også enkelt å få kontakt med meg hvis det er noen spørsmål.

Barna vil trenge noe utstyr når de starter hos oss:

- Skøyter

- Ishockeyhjelm med gitter (gjerne fargen sort)

- Halsbeskyttelse

- Gode hansker / gjerne ishockeyhansker

- Ishockeykølle

Det er mange som synes det er kjekt med litt mer ustyr. Da det gjør litt mindre vondt å falle på kneerne.  Slike start pakker for utstyr kan man finne på xxl, eller mye fint utstyr får man også via ulike sosial mediar. (finn.no, facebooke ol)

Parkeringsplass under Varner Arena. 2 timer gratis også en av gift etter det. Info i parkeringshuset.

Askerhallen:

Inngang til ishallen er på enden, mot matbutikken,

Garderobene finnes rett innenfor hovedinngangen. Vi oppfordrer dere til å skifte i garderoben, dette for å gi barna en følelse av garderobekulturen som er en stor del av ishockeyen. Hvilken garderoben som skal brukes, står på den hvite tavlen som befinner seg på høyre side innenfor hovedinngangen. Der vil det stå "Hockeyskolen" og hvilken garderobe dere kan benytte dere av.

 Varner Arena: Inngang på langsiden D opp fra parkerinshuset. Her er det garerober. Oppforderer til å skifte og ta på skøyter der. Her kan barna gå på gulvet med skøyter uten kalosjer. Foreldrene går så opp på tribunen fra samme sted barna går på isen. 

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Frisk Asker ishockey junior