Frisk Fotball på cup
Foto: Frisk Fotball

Frisk Fotball Sommerskole er for alle barn født 2017-2010. Åpen påmelding for alle barn og unge!

Endelig kan vi invitere alle barn i aldersgruppen 2010 til 2017 med på sommerens (kanskje) beste eventyr: en uke med fotball, aktivitet, venner, tull og moro på Frisk Arena. For klubben er dette årets høydepunkt og vi opplever at dette er noe barna har gledet seg til i lang tid.

Det vil være våre ansatte i klubben som har hovedansvaret for aktivitetene, i tillegg vil vi bruke våre ungdomstrenere som vi har kurset og lært opp til å kunne både kunne drive variert og god aktivitet med og uten ball.

Aktiviteter

Vi tar utgangspunkt i at dette er en fotballskole. Vi vil jobbe med avslutninger, spilløvelser, pasningsøvelser, føring/vending, driblinger, headinger. Det vil i tillegg være stafetter, allsidig fysisk aktivitet basert på at det skal være lek og moro, spesielt for de aller minste aldersgruppene.

Organisering

Kjernetid vil være mellom 09:00 og 14:30. Barna kan leveres fra 08:30 og hentes senest 15:00, alle dager på Frisk Arena. Fredag avslutter vi ca kl 13:00. Vi holder på ute i all slags vær 😊

Barna vil bli delt opp i grupper og det vil være mulighet til å ønske seg en venn som de blir satt på gruppe sammen med.

Jenter vil være i egne grupper, og det vil være jentetrenere/aktivitetsledere.

Mat

Alle tar med egen mat og drikke.

Utstyr

Husk klær etter vær og ekstra skift. Alle MÅ ha leggskinn, ellers kan de ikke delta i spilløvelsene.

Avmelding

Avmelding til sommerskolen inntil 1 mnd før oppstart refunderes hele beløpet, avmelding inntil 2 uker før oppstart refunderes 50% av beløpet. Avmelding mindre enn 2 uker før oppstart blir ikke beløpet refundert. 

Fredag blir turneringsspill, konkurranser, grilling og annet, om været tillater det. Hyggelig om foreldre ønsker å delta som tilskuere på turneringen fredag.

Hjertelig velkommen til fotballskole i Frisk. Vi gleder oss allerede!

Mvh

Tom, Sander og Cecilie

Frisk Asker Fotball

Mer om Frisk Asker Fotball
Klubbhus, Frisk Arena
Fotokreditt: Frisk Fotball