Onsdagsfestivalen på Friluftscamp
Foto: Ole Jørgen Solli

Friluftscamp er en sommerleir for jenter og gutter 10-13 år i Vestmarka ved Solli i Asker.Campen går fra mandag til torsdag, enten kl.8-16 eller med overnatting

Det arrangeres to camper om sommeren, i første og siste uka av skoleferien. På sommerleiren benytter vi sykkel for å komme oss til de ulike aktivitetene som er spredt rundt i området.

På onsdagene har vi underholdningsdag. Da blir det grilling av pølser og is til dessert. Våre campledere holder skuespill, sketsjer og leker for barna. Det blir musikkopptredener av kjente og ukjente musikere. Kvelden avsluttes med et skikkelig skogsdisco!

Vi gir nå to ulike valgmuligheter ved påmelding: enten overnattingstilbud eller dagstilbud.

På Friluftscamp kan du oppleve et bredt utvalg morsomme og actionfylte aktiviteter som: kano, paddleboard , klatring, bueskyting , terrengsykling,bading, nonjaløype, parkour, frisbeegolf,leirbygging , skogskunst, krepsing,slakk- Line ,ballspill, orientering,opplæring i livredning, underholdning , lek og mye moro sammen med andre barn og ledere!

Alle må møte med sykkel, hjelm og en liten ryggsekk. Lederne frakter bagasjen til de som skal overnatte hele uka inn til leiren. Fra parkeringsplassen på Solli sykler vi inn sammen med deltakerne, ca 1,5 km.

Campen ligger i nærheten av Vestlia. Deltakerne som skal overnatte hele uka sover sammen med 5-6 andre i lavvo de låner av oss, eller i eget telt eller lavvo.

Dagene avsluttes med henting på parkeringsplassen på Solli kl. 16 (gjelder ikke de som skal overnatte hele uka).

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Friluftscamp
Kano på Friluftscamp
Fotokreditt: Andreas Solvang