Gartner Siw Bjelland med blomster
Foto: Anne Sophie Nordrum

Dyrk dine egne buketter! Få tips, triks - og en god start på årets dyrkning av snittblomster til hagen din. Velkommen til kurs hos FioriBlomster i Vollen!

Ønsker du å lære hvordan du best kan dyrke vakre snittblomster hagen din? Velkommen til en lærerik dag på blomstergården med fokus på såing og forkultivering av blomster før årets sesong!

Vi viser deg hvilke sorter som egner seg best til snittblomster og hvordan du best lykkes med dyrkingen. Videre går vi gjennom såing, prikling, potting, snakker om jord, vann, lys og gjødselforhold, - og gir deg generelt gode tips og råd til dyrking av blomster til din egen hage. Prisen inkluderer utvalgte frø, jord til såing av et stk pluggbrett hver. NB! Blir det tid ser vi også på deling av georgineknoller!

Tid:   Kl 12.00 til ca kl 14.30  

NB! Vi vil være utendørs, i drivhus og i plasttunell, så kle deg etter været. Vi serverer kaffe, te og litt å bite i. Kurset passer både nybegynnere og litt øvede hageentusiaster. Pst! Ta gjerne med en venninne eller to - og benytt anledningen til å besøke idylliske Vollen sentrum med butikker, cafeer osv. etter kurset :)  

Påmelding i lenken under eller på våre hjemmesider: www.fioriblomster.no/ butikk

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om FioriBlomster AS
Blomster
Fotokreditt: Anne Sophie Nordrum