Alle kan spille på alle instrumenter. Fokus er først og fremst å ha det gøy!
Foto: Jostein Skare
Frivillighetens år 2022

"Beste Camp ever" var dommen vi fikk av de musikkinteresserte barna i fjor. Nå gjentar vi suksessen! Kun 15 plasser! Uke 25, 26, 31 og 32.

Vi gjentar den mangeårige suksessen med EC-Play SommerCamp. Dette er en SommerCamp for kreative barn med interesse for sang og musikk. Her får de:

- spille på mange ulike instrumenter som gitar, ukulele, bass, piano/keyboard, fiolin, cello, banjolele, balalaika, torader, trekkspill, harpeleik, trommer, saksofon, trompet og annet

- synge i mikrofon alene og sammen man andre i kor

- gjøre koreografi (klapping, kopping, dansing) sammen med andre

- lage sanger (komponere akkord/melodi/tekst, musikkproduksjon)

- lage filmsnutter (filme, redigere)

I pausene veksler vi av med PlayStation, fotballspill og annet. Vi har pølsefest i lunsjen hver dag. Vi avslutter dagen med film og kos.

ALLE kan være med uansett forkunnskaper og forutsetninger. Målet er at deltakerne skal ha det gøy på en lavterskel kreativ og skapende arena med musikk i sentrum. Her vil de utvikle seg både musikalsk, personlig, relasjonelt og tverrfaglig mens de har det gøy.

Vi holder på hele dagen fra 8-17, med «faglig innhold» mellom 9-14 avbrutt av lunsj 12-13. Film fra 14-16. Levering mellom 8-9. Henting mellom 16-17.

Campen kjøres på musikkskolen i Slemmestad. Vi koordinerer samkjøring for barn fra samme skole. Vi har også en hente-/bringetjeneste som kan bestilles. Ta kontakt for å avtale.

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om EC-Play Together
Jostein vil også i år være en av flere instruktører som vil skape en fantastisk opplevelse for barna.
Fotokreditt: Jostein Skare