Jostein Skare
Foto: Elisabeth Kjellin, Røyken og Hurum Avis

4 uker GRATIS spilling helt uten forpliktelser! Alle kan være med! En musikalsk arena hvor alle har det GØY! Både NYBEGYNNERE og VIDEREKOMNE. STORE og SMÅ.

ALLE KAN SPILLE! SPØRSMÅL? RING JOSTEIN PÅ 99108000

I EC-Play vil du kunne utvikle deg på det instrumentet du selv vil - i samspill med andre. Dette er den absolutte morsomste måten å lære på. Så hvis du har lyst til å utvikle deg musikalsk på et instrument samtidig som du har det gøy så bli med i skolebandet rett etter skoletid i musikkrommet på skolen din. Her spiller vi på piano, gitar, ukulele, bass og fiolin, men vi inkluderer gjerne også flere instrumenter etter ønsker og behov - spesielt når vi samles for spilling på kvelder, helger eller i ferier. For vi finner på mye mer moro enn bare skoleband i EC-Play. Bare sjekk ut aktivitetskalenderen på www.ec-play.com. Her finner du feriecamper, fellesspillinger, turer og mye annet.

Når vi spiller så bytter vi på instrumentene slik at alle får spille de instrumentene de ønsker. Vi utvikler oss også på perkusjon/trommer, sang, koreografi og dans gjennom ulike musikalske utfordringer - når vi får lyst! Vi utvikler altså på en måte "artister" og "hele mennesket". Målet med EC-Play er å ha det gøy "på reisen" med musikk og å gi alle en mestringsarena hvor de får grunnleggende ferdigheter både musikalsk, personlig, sosialt og relasjonelt. Vi øver oss ofte og myyyye i å tørre og i å utfordre oss selv gjennom musikken!

Foreningen EC-Play Together (Alle kan spille sammen) er en organisasjon for alle musikkinteresserte elever, og deres familie, ved skolen. Vi er støttet av BufDir slik at alle kan være med uavhengig av økonomi.

Først og fremst organiserer vi EC-Play skoleband. Dette er samspill på skolen RETT ETTER SKOLETID både for DE SOM KAN SPILLE et instrument fra før, og for de elevene som ALDRI HAR SPILT FØR. ALLE kan altså være med - uansett bakgrunn, forutsetninger og forkunnskaper. Vi differensierer både innenfor gruppen, men vi deler også opp i ulike grupper på nivå. NEXT LEVEL og HIGH LEVEL skoleband på kveldstid er et eksempel på det. Her treffes elever på tvers av skolene i Asker. Og her kan også de foresatte være med å spille i stedet for å "vente ute på gangen". ALLE kan altså være med i EC-Play og finne sin utviklingsarena uansett hvor de er i utviklingsløpet. Her kan alle ha det gøy med musikk uansett! I EC-Play kan du altså være med fra 0 til du blir "profesjonell" musiker om du vil - og du sitter selv i førersetet for din egen utvikling. Det viktigste er at vi har det gøy sammen med musikken i sentrum.

Som medlem i EC-Play vil du og din familie kunne delta på mange ulike medlemsaktiviteter. Har du en ide om hva vi kan gjøre av "musikkmoro" for barna eller for hele familien så er det bare å ta kontakt så skal vi se hva vi kan få det til.

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om EC-Play Together