utelek
Foto: Miranda Tryggeset
Gratis

Friluftsklubben Fast hver tirsdag etter skolen. Vi er klare for lek, latter, litt bøll og fine naturoppplevelser høyt og lavt!

Går du i 5. - 7. trinn? Liker du å være i aktivitet og har lyst til å være med på å utforske Asker både høyt og lavt? Bli med oss på tur!

Hver tirsdag gjennom hele året, foruten skoleferier, arrangerer vi Friluftsklubben #FUN. Mat på bål, topptur, uteleik, spillkvelder, klatring, padling, hundekjøring, trugetur, turorientering, hodelykttur, samhold og gode friluftsopplevelser. Vi ser at mat er viktig, så vi lager mat enten på bål eller primus, eller evt andre alternativer i bålforbudsperioder.

Tilbudet er for deg som liker tanken på å teste ut aktiviteter sammen med andre -helt uavhengig om du har prøvd fra før eller ei. 

Tilbudet er gratis og uten påmelding. De gangene vi har påmelding, vil dette opplyses spesifikt under aktiviteten på hjemmesiden. Du trenger ikke være medlem av DNT for å delta på denne aktiviteten.

Det er våre stødige og herlige ungdomsledere, som er ledere på denne aktiviteten. De har aktivitetsledererfaring i DNT-regi, og er klare for å bidra til å skape latter, glede, mestring og gode friluftsopplevelser disse tirsdagene! 

Tilbudet gjennomføres med midler fra Asker Kommune, Viken Fylkeskommune og Gjensidigestiftelsen.

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om DNT Asker Turlag