Kos med ponni

Velkommen til sommereventyr på Dikemark rideklubb. Rideuke med hestestell, riding og hestekunnskap fra nybegynner til øvet nivå (fra 8 år).

Hos oss får barn og ungdom en uke fylt av lek og moro. Vi skal ri masse, stelle med hestene og lære mer om dem. Rytterne blir delt inn i grupper etter nivå. Voksne er også velkomne! Vi har god erfaring med å ha med foreldre som vil ta del i barnas hobby, voksne som vil ta opp igjen rideinteressen sin og øvede ryttere. Alder fra 8 år.

På rideuka starter dagen med foring av hestene. Her er det 18 skolehester og 18 privathester som venter ivrig på høy og kraftfor. Så hygger vi oss med prat og stallarbeid, før hestene stelles og ris.Etter lunsj blir det mer riding, lek og hestestell. Rytterne lærer på sitt nivå, og ridingen er variert slik at alle får passelig med utfordringer. Hester og instruktører gleder seg til å ta imot kjente og nye ryttere til en spennende og morsom uke.

Elevene kommer 08-17 mandag til fredag.

Ta med egen lunsj. I tillegg blir det servert noen måltider. Vennligst gi beskjed om matintoleranser.

Bli gjerne kjent med klubben: https://www.dikemarkrideklubb.no/Her kan du også se film fra rideuke i fjor. Vi forteller om hverdager og arrangementer på Facebook https://www.facebook.com/dikemarkrideklubb/ og Instagram #dikemarkrideklubb

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Dikemark Rideklubb og rideskole
Hester på utebanen