Musikal skaper tilhørighet, fellesskap og glede.
Foto: Tiril Andøl

Dans og musikal er fantastiske aktiviteter. Gjennom en hel uke vil elevene oppleve læring, mestring og fremføringsglede. Vår sommerskole ledes av profesjonelle pedagoger. Undervisning i små grupper skaper trygghet. Sosiale aktiviteter i løpet av dagen og uken skaper samhold og nye vennskapsbånd.

Tilbud

Her kombineres dans med sang, roller og skuespill. Gjennom uken lager vi en miniversjon av en kjent musikal. Alle får replikker og alle danser og synger. Kurset avsluttes med en egen visning i studio med kostymer. En fin innføring i musikalens magi. Dette med forbehold om myndighetenes smitteverntiltak.

Mellom klassene har vi lagt inn pauser hvor vi har morsomme og sosiale aktiviteter for alle barna på sommerskolen i fellesskap. Leker, turer i nærmiljøet, ansiktsmaling, tegning etc. I slutten av uken har vi sommerfest med morsomme aktiviteter.

Pris

Sommerskole Musikal pris: kr. 2 550,- for en hel uke. Barn nr. 2 får 10% søskenrabatt. Prisen inkluderer klasser, avslutningsshow, servering av yoghurt og frukt, pølser på torsdag, samt servering på fredag. Sommerskolen faktureres tidligst i april eller fortløpende etter dette. Beløpet refunderes dersom sommerskolen ikke gjennomføres.

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Dansesonen