Hvite sirkler
Foto: Hilde Cathrine Kjepso
Gratis

Konsert og utstilling lørdag 2. desember kl. 14:00. Øvrige åpningstider for utstillingen: søndag 3., lørdag 9. og søndag 10. desember kl. 12:00-16:00.

Midt i mørketiden, og i en mørk tid for verden, når nettene er lange på så mange plan, inviterer vi til sammenkomst i CELLARCUBE.

Lørdag 2. desember kl. 14:00:

Utstilling ved Hilde Cathrine Kjepso. 

Konsert ved Cécile-Laure Kouassi (kontrabass) og Johanna Zwaig (sang), varighet ca. 30 min. 

Forfriskninger og fingermat.

Utstillingen er også åpen søndag 3., lørdag 9. og søndag 10. desember kl. 12-16, samt etter avtale (tlf. 93612562).

Gratis.

Støttet av Asker kommune.

***

Kjepso jobber med collage, maleri og tegning. Interessen for gjenbruk, musikk, politikk, tid og kunsten selv reflekteres i arbeidene, som også peker tilbake til Bauhaus-estetikken og Dada-bevegelsens ”cut-up writing”. I CELLARCUBE vil vi bl.a. vise verk fra den pågående serien ”Panic Poems – Krisedikt” og rykende ferske ”Poèmes de Liberté”. Denne siste serien er inspirert av en låt Kouassi og Zwaig vil spille.

Kouassi og Zwaig vil koble kontrabass og stemme i sanger på fransk og spansk og i en ordløs komposisjon. Det blir også en solo ved hver av dem.

Hilde Cathrine Kjepso er utdannet i Bergen og England. Hun har stilt ut en rekke steder i Norge og England og var nylig aktuell med separatutstillingen ”Krisedikt og slekters gang” på Galleri N. Bergslien i Hardanger, samt med verk på Stipendutstillingen til Galleri Ramfjord i Oslo i høst.

Franske Cécile-Laure Kouassi er utdannet ved Juilliard i New York og Rice i Houston. Hun spiller til daglig i Oslo-Filharmonien og er også aktiv i andre konstellasjoner internasjonalt. Nylig ga hun ut EP’n ”Beaux Jours” sammen med pianist Ole Christian Haagenrud.

Johanna Zwaig er performancekunstner, utdannet i Paris, Oslo og Spania. Hennes arbeider har funnet sted i inn- og utland, bl.a. under Statens kunstutstilling, Høstutstillingen på Kunstnernes Hus i Oslo.

CELLARCUBE drives av Johanna og Anne-Lise Zwaig.

Hjertelig velkommen!

***

CELLARCUBE ligger i KulturHagen, i det største hvite trehuset bak det nybygde helsehuset. Vi har egen inngang fra hagen. Man kan spasere fra Asker sentrum via Kjonebråten (ca. 20 min.), eller man kan ta lokalbuss 281 i retning Borgen (4 min.). Gå av på Borgen skole. Bussen går kvart på og kvart over fra Asker stasjon. Man får overgang på togbillett fra Oslo.

 

Mer om CELLARCUBE