Hyggelig med bevegelser på vakre Malerhjemmet
Foto: Sissel Larsen

Bevegelsesterapi har utgangspunkt i fysioterapiøvelser, som gjøres rytmisk i rolig tempo til behagelig musikk. Gir bl. a. dyp avspenning og økt bevegelighet.

Bli med på bevegelsesterapi i Sætre på onsdager! Vi holder på helt fram til sommeren! (Unntatt påskeuka). GRATIS PRØVETIME!

Bevegelsene utføres i en gruppe på inntil 10-12 deltakere (ikke plass til flere i lokalet).

Bevegelsestimen består av ulike sekvenser med stående og liggende øvelser. Øvelsene er enkle og og passer for voksne i alle aldre og kjønn.

Jevnlig bevegelsesterapi gir økt kroppsbevissthet og bevegelighet, avspenning og en naturlig friere pust. Sirkulasjonen i kroppen bedres, stressnivået senkes, og man kan oppleve mer glede og frihet i bevegelsen. Kan fint kombineres med annen trening eller behandling.

Betaling ved oppmøte (Vipps eller kontant). Send melding til Sissel for å melde deg på eller om du har spørsmål: , mobil 95520501.

Du trenger en matte/liggeunderlag til liggende øvelser. Jeg har et par til utlån. Øvelsene gjøres i sokkelesten eller med myke turnsko/-sokker med tynn såle (ikke joggesko). Det kan være litt gulvkaldt.

Det ligger mer informasjon om bevegelsesterapien på facebook (Bevegelser med Sissel), på lenken under.

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Bevegelser med Sissel