festivallogo
Foto: Alpakkafetivalen

Velkommen til sommerens hyggeligste festival, Alpakkafestivalen.

Velkommen til sommerens hyggeligste festival, Alpakkafestivalen, 16. og 17. juni 2023.17. juni åpner vi porten kl. 18:00.

Vi tør garantere høy stemning med årets lineup!

På scenen finner Country-rap bandet Hagle, Bluegrasslokomotivet og festbomben Ila Auto og coverbandet The Hitchhikers.Fra grillen tilbys pølser og hjemmelagde alpakka- eller høylandsfeburgere og svært kortreist drikke fra Wettre bryggeri.

Country-rap bandet Hagle kom som et skudd fra Indre Østfold på tampen av 2020. Samtlige av låtene, som handler om rånemiljøet og bygdekulturen, klatrer på hitlistene i Norge. Deres unike blanding av banjo, akustisk gitar, fele og rap har blitt omfavnet av hele Norge og bandets to første singler ble plukket opp av NRK-serien Rådebank.

Hagle vant to spellemannpriser i 2022 og har spilt konserter over hele Norge siden. Hagle servere alltid en vill fest fra scenen, noe du ikke vil gå glipp av!Ila Auto har siden starten i 2005 spilt over 600 konserter, vunnet en spellemannspris og vært nominert til en annen. De blir kalt «lokomotivet i norsk bluegrass», og det med rette - det er få band som kan matche energien deres på scenen. En humørfylt festbombe som alltid gir det lille ekstra.Ila Auto byr på spilleglede og historiefortelling både i og mellom låtene, og går du fra en konsert med Ila Auto uten å ha smilt, hygget deg, eller hatt lyst til å danse, så er du antagelig død.

Askerbandet "Two Hitchhikers» er en duo fra coverbandet The Hitchhikers med forkjærlighet for gamle helter som Neil Young, Dylan og Springsteen, men som tar for seg ulike artister i alle 10-år fra 70-tallet og frem til i dag. The Hitchhikers spiller jevnlig på Baracoa i Asker for fullt hus og stormende jubel.

Praktisk informasjon:Vi oppfordrer alle til å reise til festivalen med buss, sykkel eller til bens.Bussruter:Buss 275 går mellom Asker og Vøyen hver halvtime og tar ca 4 minutter. Deretter er det ca 5 minutters gange fra Vøyen til Bergvang. Følg Solliveien og så til høyre ned Bergveien.

Adresse:Bergvang gård, Bergvangveien 21, Asker.Parkering: null problem.

Fremkommelighet:Området består av gruslagte veier og plen.

Toalettanlegget er tilpasset rullestoler.

Bekledning:Festivalklær etter festivalvær! (blir det dårlig vær har vi telt)

Mer om Bergvang gård