festivallogo
Foto: Alpakkafetivalen

Velkommen til sommerens hyggeligste festival, Alpakkafestivalen.

Velkommen til sommerens hyggeligste festival, Alpakkafestivalen, 16. og 17. juni 2023.

17. juni åpner vi porten kl. 10:00

Fra scenen får vi barnekonsert med Ila Auto og spektakulært trylleshow med Hans Henrik Verpe.Det vil bli ansiktsmaling, ponnyridning, alpakkamating og mange dyr å hilse på. Fra grillen tilbys pølser og hjemmelagde alpakka- eller høylandsfeburgere, og det blir salg av brus, kaffe, popcorn, sveler og is.

Spellemannsvinnere Ila Auto spiller bluegrasskonsert for hele familien der kjente sanger får boots og hatt på. Hvor fort kan man egentlig spille på en banjo? Og hvor lavt kan manegentlig synge, hvis man virkelig prøver? Barna, og kanskje de voksne, blir med på sanger om geléromper og grevlinger. En konsert der alle får både sittet og stått - og kanskje danset litt også.

Hans Henrik Verpe er en tryllekunstner utenom det vanlige. Norgesmester i Barnetrylling for tredje gang på rad. Glem flosshatt og hvite silkehansker, her blir det humor og magi, som gjør at du nærmest ikke vet om du skal le eller la deg forundre. Hans Henrik ble for alvor en folkekjær skikkelse da han tryllet seg til semifinalen i Norske Talenter. Senere fanget han nok en gang medias oppmerksomhet da han sjarmerte både prinsessa og halve Kongeriket ved å sende en søknad på stilling som Hoffnarr til Kong Harald.

Praktisk informasjon:Vi oppfordrer alle til å reise til festivalen med buss, sykkel eller til bens.Bussruter:Buss 275 går mellom Asker og Vøyen hver halvtime og tar ca 4 minutter. Deretter er det ca 5 minutters gange fra Vøyen til Bergvang. Følg Solliveien og så til høyre ned Bergveien.

Adresse:Bergvang gård, Bergvangveien 21, Asker.

Fremkommelighet:Området består av gruslagte veier og plen.

Toalettanlegget er tilpasset rullestoler.

Bekledning:Festivalklær etter festivalvær! (blir det dårlig vær har vi telt)

Mer om Bergvang gård