Holmen og Asker samarbeider om Turncamp
Foto: Holmen og Asker

Velkommen til turncamp på Holmen! Mye moro over fem dager.

Denne uken får barna turne i ulike turnapparater som bom, skranke, hopp, ringer, airtrack, tumbling, trampett, trampoline, styrketrening, samt prøvd seg på akrobatiske øvelser, dans og rytmisk gymnastikk. Treningen foregår i et sikkert og tilrettelagt miljø med godt kvalifiserte trenere. Enten man er nybegynner, eller har litt erfaring fra turn, vil man få utfordringer denne uken. Denne uken vil barna få morsomme dager sammen med oss. Vi er en del ute der vi benytter oss av fasilitetene som er rundt oss. Det være seg skogsturer, Tufte-parken eller en tur ned til sjøen med bading, ballspill og lunsj i finværet.

Pris for TURNCAMP er kr. 2000.- For de som ikke er medlem vil medlemskontingenten komme i tillegg, denne inkluderer forsikring under trening.

Påmelding gjøres her (Velg riktig uke!): https://app.hoopit.io/join/asker-turnforening-835392/open?skipWelcome=true&push=true

Deltagerne tar med seg matpakke og drikkeflaske, og vi stiller med frukt hver dag. De må ha klær som er gode å bevege seg i, joggesko og utetøy etter vær.

Barna vil bli delt inn i grupper fortrinnsvis etter alder.

Tid og sted: Holmen fjellhall; mandag til fredag klokken 08:00 – 16:00 Hvem kan være med? Gutter og jenter i alderen 6 – 12 år som liker å være i aktivitet 

Hva er målet? En uke med masse aktivitet, lek, idrettsglede, mestring og nye vennskap.

All påmelding er bindende. Treningsavgiften refunderes kun med legeerklæring. Vi forbeholder oss retten til å avlyse campen (med refusjon) hvis det er for lav påmelding.

Vi gleder oss til en uke med turnglede og moro!

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Asker Turnforening