Ut på tur
Foto: Foto: Ida ATK
Frivillighetens år 2022

Sommerhundekjøreskole for barn og unge fra 9 til 14 år

I uke 32, 2022 arrangerer Asker trekkhundklubb sommerhundekjøreskole. Sommerhundekjøreskolen er for barn og unge fra 9 til 14 år, med eller uten egen hund.

Dette er for alle, både de som ikke driver med hundekjøring, og de som er aktive innenfor sporten som ønsker å utvikle seg videre, og ha en aktiv camp både for fører og hund.

Hva gjør man på Sommerhundekjørerskolen? - Aktiviteter i friluft - Trene hundekjøring, med hovedfokus på nordisk stil - Dressurtrening - Sosiale aktiviteter - Læring om friluftsliv, trening og hund - Overnatting og veldig mye mer!

Formålet med SHKS trinn 1 er å gi barn og unge med interesse for hund og hundekjøring en sommeraktivitet der de kan trene, leke, lære, og drive med det de liker aller best! I år ønsker vi også å ha todelt aktivitetsopplegg, i tillegg til de felles sosiale aktivitetene. Den ene gruppa vil ha fokus på lek, bli kjent med hundekjøring og friluftsliv, mens den andre gruppa har fokus på trening, både egentrening og trening av hund.

PRIS: 2200,-

Meld deg på allerede nå, det blir fort fullt. Påmeldingsfrist 10.06.22, påmelding etter dette er bindende og koster 2500,-

Ta kontakt med Monica Tvervaag for påmelding, dersom du er usikker på hvilken gruppe som er best for deg, eller hvis du har andre spørsmål rundt sommerhundkjøreskolen:

Se også informasjon på Facebook, linker nedenunder.

https://fb.me/e/1qPza4nku

https://www.facebook.com/shkstrinn1/ 

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Asker Trekkhundklubb
Sommerhundekjøreskolen 2021
Fotokreditt: Ida ATK