Tennisleir med lek og morro.

Sommerleir Asker TK 2021

Alternativ 1: 21-25 juni (uke 25) – Totalt 48 plasser!

Alternativ 2: 28-2 juli (uke 26) – Totalt 48 plasser!

Alternativ 3: 2-6 august (uke 31)- Totalt 48 plasser!

Alternativ 4: 9-13 august (uke 32) – Totalt 48 plasser!

Alder: For alle barn opp til 16 år uansett nivå, fra født 2015 og tidligere. Vi setter sammen grupper på alder og nivå. Perfekt for både nybegynnere og de som har spilt mye tennis fra før.

Sted: Oppmøte og henting uansett vær ved klubbhuset/utebanene til Asker Tennisklubb som er ved Bleikerveien 64. Ved regn kommer vi til å gå inn til tennishallen på Brages vei 4, men vi har alltid oppmøte ved utebanene først og henting der. Alle har med egen matpakke til lunsj og alle får frukt i pausen.

Tider: Leiren begynner kl 9.00 hver dag men det finnes ledere på plass fra 8.30. Vi avslutter kl 15.00 (fredag avslutter vi kl 14) men har ledere som passer barna frem til kl 16 (ikke lenger enn til kl 16). Fredag har vi ledere som passer barna frem til kl 15.

Mat: Alle har med egen matpakke til lunsj og alle får frukt i pausen av klubben.

Trening: Vi legger opp til minst 3 økter per dag. 2 av øktene er tennis og en er fys/koordinasjon/lek/annen idrett. En uke på sommerleir motsvarar ca 1h trening i tennisskolen i ett halvt år, så man lærer sig mye i löpet av en uke på sommerleir.

Utstyr: Joggesko eller sko med knotter er ikke lov. Vi ønsker at alle har egen racket, men det finnes noen å låne av oss. Hvis dere skal kjøpe racket ønsker vi at dere snakker med en trener først så dere får riktig type. Vi selger også sko, racketer og tennisklær i klubben til rabatterte priser i forbindelse med leieren. Vannflaske er også meget viktig og alltid ha med.

Solkrem: Barna må smøres med solkrem alle dager når det er sol. Sørg også for å sende med solkrem i sekken hele uken.

Frist: Tidsfristen før påmelding er 1 uke før respektive leier starter. Alle som er meldt på innen fristen kommer med på leiren.

Kontaktperson: Marc Gummersbach Telefon: 66 90 58 58, E-post: 

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Asker Tennisklubb