Tur til Vardåsen med Outdoor Adventure Camp
Foto: Sara Skaslien Paulsen

Outdoor Adventure Camp er en sommerleir med fokus på friluftsliv og sommeraktiviteter for barn og unge i Asker.

Outdoor Adventure Camp er en sommerleir for barn og unge med fokus på utaktiviteter og friluftsliv. Her går vi på turer i skog og mark, bader og svømmer i sjøen og har morsomme aktiviteter utendørs. Leiren arrangeres med base utenfor Holmen Svømmehall og passer for alle barn og unge som trives med aktiviteter utendørs.

Praktisk informasjon om sommerleiren

Outdoor Adventure Camp er en sommerleir med fokus på uteaktiviteter og friluftsliv, som vil si at vi er utendørs til enhver tid. Vi har lokaler til å være innendørs hvis været blir ekstremt dårlig, men deltakerne må ha bekledning til all slags vær, og foresatte bør følge med på værmeldingen for de ulike dagene. Aktivitetsprogrammet vil bli sendt ut til påmeldte så snart det er klart. Aktivitetene vil blandt annet inneholde turer i skog og mark, bading i sjøen, bruk av SUP, kajakk og noe utendørs livredning. Vi anbefaler derfor at barna er svømmedyktige og trygge i vann, men vi har også redningsvester tilgjengelig for de som ønsker det. Enkelte av aktivitetene, slik som lengre turer vil bli avholdt andre steder, og vil bli informert om i deltakerinformasjonen.

Program for sommerleiren

Sommerleiren har aktivitet mellom 09.00-15.00 mandag-fredag i uke 31 og 32. Det er mulig å levere fra 08.45-09.00 og hente fra 15.00-15.15. Barna deles inn i grupper etter alder, men aktivitetene er stort sett felles. Vi spiser lunch sammen hver dag, med egen matpakke.

Uke 32 er helt fullbooket, men flere ledige plasser i uke 31!

Aldersgruppe

Sommerleiren er for barn mellom 7 og 12 år

Pris 2600 kr + 250 kr meldemskontigent (gjelder pr kalenderår).

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Asker Svømmeklubb
Moro på Holmenskjæret med SUP og bading