Glade jenter på svømmeopplæring

Intensiv Svømmeopplæring er et tilbud som går mandag-torsdag i uke 25 og 26. Her får man 40 min svømmeundervisning hver dag til samme tid.

Intensiv svømmeopplæring er svømmeopplæring som går over 4 dager i utvalgte skoleferie uker. Opplæringen går til samme tid og sted mandag, tirsdag, onsdag og torsdag de aktuelle ukene, og har også samme instruktør hver gang. Hver opplæringsøkt er på 40 minutter, og har samme delmål som den ordinære begynneropplæringen. Intensiv svømmeopplæring passer godt for barn som trenger litt ekstra tid for å mestre et delmål eller to.

Planlagt for 2021: Uke 25 og 26 på Holmen Svømmehall

Tidspunkter

16.00-16.40: hval, skilpadde, pingvin, selunge, sel/ungdom

16.45-17.25: hval, skilpadde, pingvin, selunge, sjøløve/ungdom

17.30-18.10: hval, skilpadde, pingvin, selunge, sel/ungdom

18.15-18.55: hval, skilpadde, pingvin, selunge for barn mellom 8 og 11 år, sjøløve/ungdom

18.15-18.55 er satt av til barn mellom 8 og 11 år. Barn i denne aldersgruppen kan selvfølgelig melde seg på de tidligere tidspunktene, men barn mellom 5 og 7 år kan ikke melde seg på til akkurat dette tidspunktet.

Forbehold

Vi tar forbehold om endringer i de ulike svømmeopplæringstilbudene i intensivukene. Dersom en gruppe kun har en deltaker kan det være mulig at deltakeren flyttes og at gruppen gjøres om til et annet nivå. Dette blir informert om i god tid før oppstart.

Informasjon om påmelding

All påmelding utføres via tryggivann.no. Trykk på «Meld på» nedenfor, velg opplæringstype «begynneropplæring» og så «hval», «skilpadde», «pingvin», eller «selunge» og du vil få opp en liste med tilbud som heter «intensiv» og kan se ledige plasser og melde på til ønsket tidspunkt til begynneropplæringen. Benytt samme oppskrift men velg «videregående opplæring» for sel og sjøløve.

Meld på

Praktisk informasjon

Pris: 750 kr + 250 kr i medlemskontigent (gjelder pr. kalenderår) Billett er inkludert i prisen, men du har kun tilgang til bassenget i tidsrommet opplæringen pågår.

Faktura blir sendt ut ca en uke før oppstart, og blir kun refundert ved legeærklæring (egen sykdom) eller corona relatert avlysning grunnet nye retningslinjer og lignende.

Spørsmål kan rettes til

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Asker Svømmeklubb
Logo Intensiv Svømmeopplæring