Svømming på Camp Risenga

Camp Risenga er en sommerleir for barn og unge med aktiviteter innen svømming, tennis og turn.

Camp Risenga er en fleridrettscamp for barn og unge mellom 7 og 12 år, og er en flott arena for å prøve seg på flere idretter og danne nye bekjentskaper. Sommerleiren har fokus på aktiviteter innen svømming, turn og tennis, og er et samarbeid mellom Asker Svømmeklubb, Asker Turnforening og Asker Tennisklubb.

Sommerleiren går mandag-fredag, og har et tredelt program hvor de får en økt innen hver idrett hver dag.

Informasjon om påmelding

All påmelding utføres via tryggivann.no. Trykk på «Meld på» nedenfor, velg opplæringstype «annet» -> «sommerkurs» . Du vil da få opp alle tilbudene, se ledige plasser og kan melde på ditt barn.

Meld på

Praktisk informasjon

Medlemskontigent til alle tre klubbene er inkludert i prisen, og deltakerne er dermed forsikret på aktiviteten. De ulike aktivitetene styres av dyktige instruktører fra de tre klubbene, og deltakerne må ha med seg bekledning til de ulike aktivitetene hver dag. Deltakerne må ha med seg egen matpakke og drikkeflaske hver dag. Klubbene stiller med frukt i pauser. Deltakerinformasjon blir sendt ut i forkant av sommerleiren.

Informasjon om aktivitetene

Svømming

Her har vi fokus på videregående svømmeopplæring, som vil si at du bør ha bestått sel eller høyere i Norges Svømmeskole eller være svømmedyktig. Vi har fokus på utvikling av svømmeteknikken, distansesvømming og det vil også være innslag av våre andre grener som synkron og minipolo. Aktiviteten ledes av sertifiserte svømmeinstruktører og vil pågå i Risenga Svømmehall.

Turn

I denne uken vil barna få turne i ulike turnapparater som bom, skranke, hopp, ringer, airtrack, tumbling, trampett, trampoline, samt prøvd seg på akrobatiske øvelser.  Alt i et sikkert og tilrettelagt miljø sammen med godt kvalifiserte trenere. Enten man er nybegynner eller har drevet med turn i flere år vil man få utfordringer denne uken, og vi vet at barna vil få morsomme dager sammen med oss. Turntreningen vil være i Askerhallen – idrettshall.

Tennis

Iløpet av denne uken vil barna lære seg tennisens grunnprinsipper samtidig som man trener motorikk, koordinasjon og bevegelse. Lek og moro med tennisracket og ball er det viktigste. Aktiviteten ledes av dyktige tennis instruktører og avholdes i Tennishallen på Risenga idrettspark.

Aldersgruppe: 7-12 år

Pris: 2700 kr pr person

Uke: 31

Inngang til svømmehallen: Billett til svømmehallen er inkludert i prisen

Sted: Risenga

Program

09.00-09.30 Innregistrering, regler, skifting

09.30-11.00 Svømming

11.00-12.00 Skift og lunch

12.00-13.30 Turn

13.30-14.00 Fruktpause

14.00-15.30 Tennis

15.30-16.00 Skift, pause og henting

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Asker Svømmeklubb
Logo Camp Risenga
Fotokreditt: Dana Stefanescu