Smilende barn
Foto: Bo Mathisen

Onsdag 23. august starter semesteret for Hulaklubb1! Klubben starter kl. 18.15 og er ferdig 20.00 og holder til på Askertun. Velkommen!

Dette klubbtilbudet er fortsatt ganske nytt, og vi trenger ivrige og engasjerte ungdommer og voksne til å hjelpe oss å skape en morsom klubb. Målet med klubben er å gi barna en arena hvor de kan leke sammen med andre barn, være sosiale, utvikle lederegenskaper og bli kjent med asker menighet. Det viktigste er at barna skal føle seg hjemme, og at Askertun blir deres sted.

Opplegg og aktiviteter vil variere fra gang til gang, og er avhengig av at vi har ungdomsledere som vil lede aktiviteten. I tillegg vil det være kiosk og brettspill tilgjengelig. Vi tenker å la aktiviteter kjøre samtidig sånn at man kan velge mellom et par ting. For eks. fotball og mafia, Gaming og Rumpedunk, Baking og boksen går.

Vil du, eller noen du kjenner være med å lage klubb? Kanskje har du noen ideer, eller kanskje du bare vil bidra på en eller annen måte? Da hører vi gjerne fra deg!

Påmelding til klubben skjer her.

Pris for klubben vil være 200kr i året. Da blir man også medlem i KFUK-KFUM.

Det er ikke klubb i vinterferien og påskeferien.

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Asker menighet