Sommerkurs i dans.
Foto: Morten Brøndmo

Velkommen til sommerkurs i dans ved Asker kulturskole på Erteløkka 21.-25. juni! Det blir danseklasser for barn fra 10 år, ungdom og voksne på flere nivåer fra begynner til avansert.

På årets sommerkurs har vi klasser i samtidsdans/moderne dans, jazzdans, hip hop, showdans, yoga og teknikk-trening. Det blir også en yogatime for ungdom og voksne på kveldstid. Du kan melde deg på en eller flere klasser pr dag.

Sommerkurset er en fin anledning til å prøve en ny dansestil, eller trene ekstra og lære nye koreografier i en stilart du kjenner fra før.                                                                                          Sommerkurset er åpent for alle, også om du ikke har vært elev hos oss før.                                                

Man kan delta på en eller flere klasser pr dag, men påmelding gjelder for hele uken. For de som deltar på heldagskurs (2 klasser formiddag og 2 klasser ettermiddag) er lunsj inkludert i kursprisen. 

Vi håper å kunne avslutte sommerkurs-uken med en visning på Erteløkka.  Om smittesituasjonen ikke tillater dette, så vil det bli et alternativ med filmopptak. 

Pedagoger på sommerkurset er Vigdis Langeggen, Justyna Lichacy, Virva Suopohja og Malin S. Isaksen. 

Har du spørsmål eller ønsker å melde deg på, så ta kontakt med Marianne Schwarz, tlf. 66 90 23 70 eller send e-post til

Mer om Asker kulturskole