Skambankt

Etter nærmere to tiår på veien og ti album i sekken, takker Skambankt for seg. Høstens turné blir bandets siste – og 22. oktober kommer de til Asker kulturhus.

Skambankt har befestet seg som et av de største rockebandene i Norge. Deres unike vri på melodisk og hardtslående, men også poetisk og meningsbærende rock har truffet en umiddelbar nerve hos norske lyttere. Tidligere i år slapp Skambankt sitt tiende album «TI». Det kritikerroste albumet var en kjærkommen tilbakekomst til bandets hardere rockerepertoar og tok både lytteren og bandet tilbake til utgangspunktet. Slik representerer også «TI» en sluttet sirkel.

Etter nær 20 år på scenen i inn- og utland og en massiv merittliste ser Skambankt seg nå klare for å gå videre til andre horisonter, men først legger bandet ut på en siste avsluttende turné. En siste fest og en takk til fansen som har holdt med dem alle disse årene!

Skambankt uttaler: «Kjære Skambankt-venner! Vi har én god og én dårlig nyhet. Den gode er at vi snart skal på turné igjen. Den dårlige er at det blir vår siste. Det er en tid for alt, og tiden for å kaste inn Skambankt-håndkleet nærmer seg. En lang tur går mot slutten. En skikkelig god tur som har bydd på medvind og motvind, solskinn og regnvær. Vi gleder oss stort til den siste etappen. Det er vemodig og litt trist, men ikke dramatisk. Etter 10 albumutgivelser ønsker vi å lukke denne døren, noe som vil gi oss muligheter til å åpne andre. Vi har sjarmøretappen igjen og den har vi bestemt oss for å nyte sammen med dere.

NB! Stående konsert

---

ROCK & HOCKEY-PAKKE: Samme dag kl. 18.00 spiller Frisk Asker mot Stavanger Oilers. Vi inviterer til kampnachspiel og forbrørdring etter kamp. NB! Rabatt-billetter med kampbillett/ for medlemmer av supporterklubbene: kr. 300,- (ord. 425,-)

Mer om Asker kulturhus