Robsrud & DeaN
Foto: -

Robsrud og DeaN er synonymt med humor, galskap og presisjon. I denne forestillingen gjør de gamle eventyr spennende igjen!

«Eventyret» er fortellingen om en fortelling. Eventyret om Askepott har reist fra land til land og fra kultur til kultur, før det til slutt endte opp i Norge. Det har reist fra Egypt, til Kina gjennom Europa, og da det til slutt kom til Norge, ble Askepott hetende Kari. Ved hjelp av skyggeteater, figurteater, musikalteater og mime viser vi utdrag fra den egyptiske, kinesiske og tyske versjonen.

Robsrud og DeaN er synonymt med humor, galskap og presisjon. I denne forestillingen gjør de gamle eventyr spennende igjen, og innholdet vil både fascinere, underholde – kanskje skremme litt – og til slutt gjøre oss nysgjerrige på eventyrenes ufattelige magiske og vide verden. Kompaniet er drevet av skuespiller Geir Robsrud og instruktør og dramatiker Kenneth Dean. Duoen har arbeidet sammen siden 1992, og reiser landet rundt med sine kritikerroste forestillinger innen fysisk teater, mime, figurteater og musikalteater.

Anbefalt 6–10 år.

---

Manus/regi og voicover: Kenneth Dean Utøvere: Geir Robsrud og Anders Sanzén Tekniker: Anders Rummelhoff Scenografi/kostymer: Ewa Kochanska Komponist: Thomas Gunnari Røtting Skyggedukker: Geir Robsrud Forestillingen er støttet av SPENN og FFUK

Mer om Asker kulturhus