Minor Majority
Foto: -

Opplev hits som «Dancing in the Backyard», «Come Back To Me», «(In That) Premature Way», «She Gave Me Away» og «Supergirl» med Minor Majority.

Minor Majority har over tjue år som plateartister bak seg, og var med på å definere det første musikalske tiåret av 2000-tallet her hjemme. Bandet fikk også et solid fotfeste i Europa, spesielt i Frankrike, Sveits og Tyskland, der de hadde stor suksess med albumene «Up For You & I» (2004) og «Reasons To Hang Around» (2006). For sistnevnte vant Minor Majority Spellemannsprisen i klassen for «beste popgruppe». De siste årene har bandet vært svært aktive på platefronten og gitt ut tre album på under fire år, nå sist «Kiss Off» i 2022.

Denne kvelden møter du Minor Majority i duoformat, og publikum tettere på bandet og nærmere låtene slik de var når de ble laget. – Konsertene vi gjør i duoformat er noe av det morsomste vi gjør. Det er transparent, intenst og aldri helt feilfritt. Det er en ekstra spenning som oppstår både hos oss og i publikum når sangene plutselig ikke har noe å gjemme seg bak. Ingen rytmeseksjon eller synth-tepper, bare to gitarer, to stemmer og en god porsjon nervøsitet, sier vokalist Pål Angelskår.

Mer om Asker kulturhus