Sigvart Dagsland og Karoline Krüger

Etter suksessen med julealbum og turneer i '18 og '19, er Karoline Krüger og Sigvart Dagsland nå tilbake med en julekonsert sammen med landets fremste musikere.

Det er klart for en stemningsfull, virtuos og humoristisk kveld med to av landets beste sceneartister. Karoline Krüger og Sigvart Dagsland deler det meste med hverandre. Ikke bare er de kone og mann, de deler også stadig scenen med hverandre. I kveld deler de sin gode julestemning med publikum.

Karoline Krüger besitter den sjeldne kombinasjon av å være en av Norges store sangartister, prisbelønt komponist og fullbåren musikalsk teaterartist. Hun har gjennom et par solide tiår i den norske artistfloraen etablert seg som en særegen og begavet sanger og låtskriver. Og samtidig har hun hele tiden også søkt mot andre uttrykksformer – blant annet teateret.

At Sigvart Dagsland er en populær sanger og låtskriver er det ingen tvil om. Han holder rundt 40 konserter årlig, han har solgt over en halv million plater og har hele 20 soloalbum på merittlisten. I 2009 fikk han Prøysenprisen og han har vært nominert til Spellemannsprisen tre ganger hvor den ene gangen førte til statuett.

Mer om Asker kulturhus