Ila Auto
Gratis

Ila Auto inviterer til gratis feriestartkonsert for hele familien i Asker kulturhus! To konserter i Teatersalen, kl. 11.00 og 13.00. NB! Billett er påkrevd.

Hvor fort kan man egentlig spille på en banjo? Og hvor lavt kan man egentlig synge, hvis man virkelig prøver? Spellemannsvinnere i Ila Auto spiller bluegrasskonsert for hele familien, der kjente sanger får nye boots og hatt på og der barna blir med på sanger om geléromper og grevlinger. En konsert der alle får både sittet og stått – og kanskje danset også. Banjo, dobro, kontrabass og vaskebrett – Ila Auto tar alle med på en togtur inn i sin skakke verden. Ta plass, hold deg fast og blås i fløyta!

Ila Auto blir kalt lokomotivet i norsk bluegrass, og det er få band som kan matche energien deres på scenen. Bandet har rykte på seg for å alltid gi publikum noe ekstra. En humørfylt festbombe! Bandet fikk Spellemannprisen 2006 i klassen country for sitt debutalbum. Siden da har de i alt gitt ut fire album og en EP, og har skaffet seg fans i inn- og utland. I fjor slapp gutta albumet «Piknik med døden» til ros i pressen: «Menn med konstant spilleglede. Ila Auto fortsetter å gjøre gammel bluegrassmusikk levende i en ny tid.» (5/6 i Dagsavisen)

Ila Auto er en unik liveopplevelse du ikke vil gå glipp av. Velkommen på konsert!

Mer om Asker kulturhus