Terje Espenes tolker Springsteen

En akustisk hyllest til Bruce Springsteen med Terje Espenes med band!

Våren 2021 slapp Terje Espenes albumet «Hopes and Dreams – The Songs of Bruce Springsteen» til strålende mottakelse. I april tolker han Springsteen live i kulturhuset med sitt eminente band!

«Samlet hørt er det et album, der cementerer Terje Espenes, som en af vor tids vigtigste nordiske sangere på americana scenen» skrev Side33 i Danmark om albumet. Til våren skal det spilles noen få utvalgte konserter sammen med musikerne Eivind Kløverød (trommer) og Lars Endrerud (bass, piano) som også spilte på og beriket albumet.

– Bruce har betydd mye for meg som låtskriver, inspirasjon og menneske, og jeg gleder meg til å dykke ned i materien og fremføre låtene på en ærbødig måte, sier Espenes.

Terje Espenes er låtskriver og vokalist i det kritikerroste bandet Jack Stillwater. Han tar for seg noen av Springsteens fantastiske låter, både kjente og mer obskure. Tolkningene er nære og personlige, og responsen fra publikum har vært svært god.

 «Jeg er sikker på at Bruce vil nikke anerkjennende til disse versjonene om han noen gang får høre dem.» (Øyvind Rønning, Dagbladet)

Mer om Asker kulturhus