Barnas Verdensdag
Gratis

For 13. året på rad arrangerer Asker kulturhus Barnas verdensdag! Barnas verdensdag er en gratis familiefestival – en fargerik møteplass med kulturuttrykk fra ulike steder i verden. I år satser vi på å invitere publikum fysisk inn i Kulturhuset. 

FRI ENTRÉ: – Inngang til kulturhuset/festivalområdet er gratis og krever ikke billett – Gratis billetter til de forskjellige aktivitetene legges ut fredag 1. oktober på denne nettsiden

Profesjonelle kunstnere skal opptre i et ugjenkjennelig kulturhus med en rekke aktiviteter. Raymond Sereba har forestilling for de aller minste barna fra 0-3 år. For de litt eldre barna blir det musikkverkstedet «Glowmusic» med Thulani Maluleka og Ante Skaug, og street danser Herbie Skarbie skal tradisjonen tro skape liv og røre på festivalen. Det blir flerspråklig eventyrstund i biblioteket, og Kafé Kime tilbyr internasjonal mat i øvre vestibyle både wraps og pølser i brød.  

Barnas verdensdag i Asker er farger, lyd, mestring, og gode minner!

Festivalen åpnes av ordfører Lene Conradi

KUNSTPROSJEKT:  Barnas verdensdag i Asker samarbeider med TV-aksjonen NRK, og i 2021 går inntektene fra aksjonen til Plans arbeid mot barneekteskap. Barnehager, sfo og skoler oppfordres til å lage kunst som speiler årets tema, og Barnas verdensdag ønsker at alle barn skal kunne leke, lære og være trygge. Vi ønsker derfor kunst som hyller barn, barndom, lek og frihet. Kunsten kan leveres på biblioteket i Asker sentrum 11.–13. oktober. Det er også mulig å kontakte prosjektleder Mari Haugen direkte på mari.haugen@asker.kommune.no for nærmere avtale.

Mer om Asker kulturhus