The Great Inconvenience, Sarah Gardenvalley og Anna Soleil

Få med deg fremtiden for Askers musikkliv! Et riktig spennende, lokalt trekløver kan oppleves 21. oktober i vår konsertserie #askerfolk. 

Serien presenterer artister som enten har vokst opp, flyttet fra, flyttet til, eller som fremdeles bor og jobber i Asker.

The Great Inconvenience Torhild Lie fra Billingstad er en sanger og låtskriver som byr på indie/pop/jazz. – Som The Great Inconvenience fremfører jeg sanger som omhandler et lett misantropisk univers, hvor jeg låt for låt pusler sammen og utforsker en verden full av fallgruver, lengsel og irritasjon, den menneskelige tilstand, og hvem sin feil alt egentlig er. Det er hvertfall ikke min. Kanskje litt.

Sarah Gardenvalley Sarah Hagedal Buljo fra Åros spiller musikk i grenseland singer–songwriter og folkpop. – Musikk har bestandig vært en viktig del av livet mitt, og jeg føler meg så lykkelig når jeg får lov til å eksperimentere med egen sound og se hvordan en sang med gitar og vokal kan bli så mye mer. Dette blir min første spillejobb med band og gleder meg enormt til å oppleve dette med dere og dele en bit av hjertet mitt, sier hun.

Anna Soleil Anna Solnørdal (25) er artist, produsent og låtskriver fra Borgen. Anna Soleil er straks klar med sin nye ep «Forever» som kommer høsten 2022, hvor vi både kan høre elementer fra det klassiske, folk, pop og r&b. Ep-en er et resultat av en prosess de siste årene, hvor hun ønsket å utforske akustiske elementer i musikken, og kombinere dette med det elektroniske. Variasjonen i hennes kjærlighet til musikk har alltid vært stor, og dette er noe hun tar med seg inn i sin egen musikalske verden.  

Mer om Asker kulturhus