Vinfestival
Foto: -

Ønsker du å teste, smake, drikke og nyte unike, kjente og ukjente viner? Da er Asker Vinfestival noe for deg.

Her kommer flere ulike vinleverandører som tar med seg et stort utvalg av sin portefølje, slik at du kan finne dine favoritter.

Konseptet er enkelt: billetten gir deg tilgang til å teste alle vinene som er tilgjengelig på festivalen. Vinfestivalen starter kl. 16.00 og varer frem til kl. 20.00. I dette tidsrommet vil vinleverandørene stå plassert ved hver sin stand, der gjestene kan gå fra tilbyder til tilbyder og teste de ulike produktene. Det vil også bli bord og sitteplasser tilgjengelig for gjestene, det er ikke nødvendig å booke bord.

Ta med vennegjengen, naboen eller kjæresten for en flott ettermiddag og kveld med nye smaksopplevelser!

18-årsgrense.

---

Her kan dere lese litt mer om vinimportørene:

Gaia Gruppen er Norges fremste importør av italiensk kvalitetsvin. Gaia formidler eksklusive produkter fra utvalgte topp-produsenter i alle Italias regioner og i alle kategorier; rødvin, hvitvin, dessertvin, musserende vin, hetvin, brennevin og olivenolje.

Stenberg & Blom representerer flere av verdens mest anerkjente og respekterte vinprodusenter og har som hovedformål å levere kvalitetsprodukter til en fornuftig pris. Derfor er mange av vinene deres svært populære på det norske markedet.

Amka Norge er en veletablert aktør på det norske markedet, de har representert noen av verdens mest spennende varemerker innen kvalitetsvin og øl siden 1970. De jobber langsiktig med en rekke større og mindre produsenter

JP Wine tar med seg et stort og eksklusivt utvalg vin fra Spania, samtidig som de har et bredt utvalg av viner fra andre regioner som Tyskland, Frankrike, Østerrike, Thailand, Italia og Tyrkia.

Arrangør: Drammen Vinfestival 

Mer om Asker kulturhus