Adam Douglas

I 2021 kom Adam Douglas’ tredje fullengder «Better Angels». 31. mars inntar han Asker kulturhus med sin store stemme og personlige sjangermiks!

På albumet dykker Douglas dypere ned i det som nærmest er hans egen musikalske sjanger. «Better Angels» utforsker amerikansk rootsmusikk krysset med soul, rock ’n roll, blues, country, rhythm’n’blues og jazz. Det er det som er Adam Douglas; slik som med hjemstaten Oklahoma – en smeltedigel av ulike sjangere og med impulser utenfra. Albumet i handler også om hvordan oppveksten i Oklahoma, USA har påvirket han, og hva det å være far har gjort med valgene han tar for seg selv og familien sin.

Når Douglas kommer til Asker tar han med seg det nye albumet, skreddersydd for konsert, med et strålende og solid band som kronen på verket. Som alltid holder han ikke noe tilbake, og den store stemmen skal igjen konkurrere om oppmerksomheten med hans egen gitar. Med både nye og gamle låter kan publikum vente seg et liveshow helt uten sidestykke. Det blir Adam Douglas i kjent stil – intet mindre enn et fyrverkeri på scenen!

Mer om Asker kulturhus