Sammen
Foto: Adobe Stock
Gratis

Bli med på spennende treff som kan bidra til at du kan leve (hele) livet og få økt livskvalitet og mestring.

På dette treffet vil du få høre om hvilke muligheter fysisk aktivitet kan gi oss og vi får besøk av fysioterapeut i kommunen som fokuserer gleden ved å være fysisk aktiv med en vektlegging av det helsefremmende ved fysisk aktivitet og hvordan man kan tilpasse aktivitet til tross for ulike diagnoser og utfordringer.

Vi får også besøk av Aktiv fritid i kommunen som informerer om aktiviteter som finnes rundt omkring og som inviterer med seg noen av de som har tilbud og aktiviteter i nærområdet Spikkestad og Røyken.

Målet er å få kunnskap om helsefremmende aktiviteter slik at man kan leve aktive og selvstendige liv så lenge som mulig.

Rundt omkring i kommunen blir det høsten 2024 ulike arrangementer, temasamlinger og foredrag. På noen av treffene blir det kulturell underholdning. Alle er gratis og det blir lett servering.

Temaer for Leve livet treff i Spikkestad høsten 2024 blir:

  • Onsdag 4. september kl. 11-13: Fysisk aktivitet, forebygging og aktivitetsglede - og hvilke aktiviteter som finnes nær deg.

  • Onsdag 16. oktober kl. 11-13: Fremtidsfullmakt, testament og vergemål

  • Onsdag 13. november kl. 11-13: Vår digitale hverdag

  • Onsdag 2. desember kl. 11-13: Juleavslutning med Asker mannskor

Med forbehold om endringer.

Har du spørsmål? Ta kontakt med ditt nærmeste innbyggertorg eller kommunens sentralbord på telefon 66700000.

Parkering for «Teglen» Spikkestad kirke og kultursenter, er skiltet på P-plassen på motsatt side av veien i forhold til Elopak (Industriveien 30, 3430 Spikkestad.)

Mer om Asker kommune