Jentecamp
Gratis

I år arrangerer vi en golfcamp bare for jenter! Fem hele dager hvor vi skal være opptil førti jenter og fire trenere!

I år arrangerer vi en ekstra golfcamp bare for jenter! Fem hele dager hvor vi skal være opptil førti jenter og fire trenere. Vi skal spille golf, lære hvordan vi kan bli bedre og finne på masse andre morsomme ting! 

Du trenger ikke å ha spilt golf tidligere og utstyr kan lånes. 

På campen kommer du til å bli kjent med masse nye jenter og sikkert møte noen du allerede kjenner. Vi lover at det kommer til å bli gøy! 

Tilpasset ditt nivå 

Jentecampen er for alle jenter i 1. - 10. klasse. Vi deler inn i grupper og tilpasser aktiviteter og øvelser til både alder og ferdighetsnivå. Her skal alle oppleve mestring og ha det gøy! 

Blir det badevær?

Golfklubben ligger ved Finnsrudvannet og Brendsrudvannet, så om været er varmt blir det kanskje mulighet til litt bading også. 

Frokost og lunch

Med fysisk aktivitet er det viktig med påfyll av energi. Derfor kommer vi til å ha både frokost og lunch servert hver dag. 

Mulighet for veien til golf

De som er nybegynnere får mulighet til å gjennomføre veien til golf (VTG) gjennom campen. VTG er kurset som kreves for å kunne bli medlem av en golfklubb og spille på bane.  

Gratis å delta

Campen er finansiert gjennom ekstra sommeraktivitetsmidler fra Asker Kommune, så det er gratis å delta! Vi regner med det blir fullt ganske raskt, så meld deg på i dag! 

Dato for campen er 26. - 30. juli. 

Vi gleder oss!

Kontakt oss om du lurer på noe

Hovedansvarlig for jentecampen vil være Mariell Bruun som er en av våre faste trenere. Ta gjerne kontakt på mail eller mobil 902 72 282. 

Mer om Asker Golfklubb