Både liten og stor koser seg på Generasjonslekene
Foto: Suldal kommune
Gratis

Bli med på en gøyal dag med enkle aktiviteter som passer for både liten og stor. Generasjonslekene er først og fremst lek og moro på tvers av generasjoner.

Asker kommune har blitt valgt ut av Senter for et aldersvennlig Norge til å arrangere Generasjonslekene.

Det er Asker Frivilligsentral Hasselbakken og Aktiv Fritid i Asker kommune sammen med Asker Skiklubb som er arrangører, med Eldrerådet, Asker Sentrum AS og Trekanten som støttespillere.

Vi gleder oss veldig til dette. Ordfører Lene Conradi har sagt ja til å foreta den høytidelige åpningen.

Vi vil samtidig benytte anledningen til å markere Verdensdagen for fysisk aktivitet og helse. Asker Skiklubb skal også ha Skiklubbens dag denne dagen hvor de ulike idrettsgruppene deltar for å vise fram idretten sin. Det drives med langt mer enn ski i Asker Skiklubb, og det vil de vise fram denne dagen.

Alle som ønsker å markedsføre seg med en stand, som passer til dagens tema, er velkommen til det.   

Samme dag arrangerer Asker Sentrum en stor VÅRFEST i sentrum av Asker. Butikkene trekker ut i gatene, det blir musikk og DJ , uteservering samt et stort gratis gjenbrukssalg på torget. Ønsker du mer informasjon og deltagelse på gjenbrukssalget se Vårfest i sentrum 2023 – Asker Sentrum 

Generasjonslekene er folkehelse, bruk av nærmiljø og frivillige. Det er en mulighet til å skape entusiasme og samhørighet og har vist seg å være vellykket mange steder i verden.

Du kan lese mer om generasjonslekene her:  Generasjonslekene - Aldersvennlig Norge

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Asker frivilligsentral - Hasselbakken
Hekkeløp
Fotokreditt: Dropbox
Gøy med ball
Fotokreditt: Dropbox
Flere generasjoner er med
Fotokreditt: Dropbox
Gøy med medalje
Fotokreditt: Dropbox