Menn med planter
Foto: Inger Marie Grini
Gratis

- hvordan lykkes med grønne planter?

Lurer du på hvordan du kan lykkes med grønne planter? Hvordan du kan skape et godt hjem gjennom å ta med naturen inn i stua di? Og hvorfor planter har fått et så voldsomt oppsving? Vi inviterer til foredrag med populære Anders Røyneberg. Han har skrevet bøkene PLANTELYKKE og PLANTEBONANZA, og driver Instagramprofilen @arcticgardener med over 80000 følgere. Anders har innredet hjemmet sitt på Hadeland med 300 grønne planter og vil fortelle deg hva grønnplantebølgen handler om, hvordan du kan lykkes med å stelle, ivareta og velge hvilke planter som passer til deg. 

Foredraget bugner av grønn inspirasjon og bilder av frodige rom.  Hans kjæreste Erik Schjerven er medforfatter og sidekick på foredraget. Det blir salg og signering av bøker for de som vil og god anledning til å stille spørsmål om stell og få deres beste plantetips.

Om foredragsholderne: Anders Røyneberg er født på Jæren, oppvokst på bondelandet i Østfold og nå bosatt på Hadeland. Han er agronom, psykiatrisk sykepleier og sexolog. Til daglig arbeider Anders som terapeut, skribent og foredragsholder. 

Erik Schjerven er fra Oppland og utdannet markedsfører. Han er, som Anders, planteelsker og arbeider til daglig som forretningsutvikler i den lokale næringshagen. Sammen har de skrevet Plantelykke og Plantebonanza og utgitt onlinekurs om plantestell.

Mer om Asker bibliotek