Astrofysikere og stjerner
Foto: Stefan Kjørsvik, Flink Media AS
Fullt

"Out of space" - Astroshow for skolebarn. Romfartsformidler og sci-fi-forfatter Anne Mette Sannes og astrofysiker Knut Jørgen Røed Ødegaard kommer til Asker bibliotek med et fantastisk astroshow!

De som er unge i dag har virkelig mye å glede seg til! I 2024 skal menneskene tilbake til Månen, og denne gangen skal én dame og én mann sette bena i månestøvet. Ikke lenge etter lander også de første menneskene på Mars! Vi skal se på hvordan personer/romfartsselskap nå endrer verden og dermed din fremtid! Hva slags type stjerner finnes og hvor langt er det egentlig til våre nærmeste nabostjerner? Har Universet en ende? Finnes det flere univers? Finnes det liv andre steder enn på Jorden? Hør også om den jordlignende planeten som er funnet rundt vår nærmeste nabostjerne Proxima Centauri og som mest sannsynlig vil bli et reisemål for den første reisen til et annet solsystem! Hva gjør vi dersom vi skulle få besøke av fremmede vesener? Er DU klar for besøk utenfra?

Forestillingen «Out of space» forklarer på en underholdende og engasjerende måte spektakulære objekter og fenomener i verdensrommet. Dette er et multimedieshow med spektakulære bilder, filmer, animasjoner, lydeffekter og musikkvideoer. Under forestillingen blir det mulig å kjenne på ekte steiner fra rommet!

Velkommen til et astroshow spekket med nyttig og fascinerende kunnskap!

Passer for barn fra 9 år og oppover.

Det er begrenset med plasser, og kun 5 billetter pr. ordre. Man må hente billetter digitalt her:

https://www.askerkulturhus.no/program/out-of-space--astroshow-for-hele-familien/

Mer om Asker bibliotek