Martin Eia-Revheim
Foto: Helge Brekke
Gratis

Martin Eia-Revheim har skrevet en opprørende historie om svikt og svik. Han kommer til Asker bibliotek i samtale med psykologspesialist Mari K. Bræin.

Martin Eia-Revheim er gründer og kulturarbeider. Han var med å starte klubbscenen Blå i Oslo, og har senere blant annet vært orkestersjef for Kringkastingsorkesteret. Han jobber i dag for Sparebankstiftelsen DNB. Å sette sammen bitene er hans debutbok.

Arven etter pappa er denne historien. Nå skal jeg ta eierskap til historien, fri meg fra grepet og bryte arvesynden. Jeg strekker meg mot lyset, men står ikke under lyset ennå. Kampen fortsetter.

Martins fortelling er en historie om svikt og svik. Om å vokse opp med en voldelig og uberegnelig far. Om alvorlig omsorgssvikt og vold som aldri ble oppdaget.

Mari K Bræin er psykologspesialist med over 20 års erfaring fra fagutvikling og undervisning nasjonalt og internasjonalt på feltet omsorgssvikt og traumer. I dag jobber hun som faglig leder ved Senter for Stress og Traumepsykologi, og som behandler i BUP Asker. Hun har skrevet etterordet i boka Å sette sammen bitene.

Mer om Asker bibliotek
Boken "Å sette sammen bitene"