Campbanner
Foto: Foto/design: Line Seyffarth og Erik Øverås

Velkommen til supergøy og kul kick-off season basketcamp for barn 7-19 år. De yngste trener fra kl 0830-1230, de eldste 12.30-16.00, mandag til torsdag. Fredag er det åpen hall fra 10.00-14.00. Trenerne er noen av Norges beste elitespillere!

Vil du ha det gøy; å spille, trene og lære  basketball?

Vi er stolte over å kunne presentere de superdyktige elitelagsspillere Stian Emil Berg og Anders Stien som hovedtrenere på vår camp i uke 32! 

Stian Emil og Anders er blant Norges farligste på basketballbanen og har vært det i mange år. Samtidig har de lang erfaring med å lære bort basket til barn og unge.  Det handler om fart, ballbehandling og skudd. Alt som gjør deg til en enda større trippel-trussel. Og samtidig har du det skikkelig gøy! 

For den yngste gruppen vil det såklart være mye lekbasert.

Begge  hovedtrenerne er- eller har vært på landslaget.

De andre trenerne trenerne er tilknyttet klubben og flinke til å se nettopp DEG og hva du kan gjøre for å utvikle deg et eller flere knepp videre. Ikke minst vet de å tilpasse for morsomme og effektive øvelser. Det kan også hende det blir noen ikke-basket relaterte leker og utfordringer for de yngste! Vi grupperer deltakerne etter alder og jobber hardt for å skape samhold og mestringsfølelse.

Den yngste gruppen trener fra 08.30-12.30. (Maksimum 30 plasser)

Den eldste gruppen trener fra 12.30- 16.00. (Maksimum 30 plasser)

Treningstilbudet er mandag til og med torsdag. Fredag inviterer vi til åpen hall, Instruktører vil være tilstede da også.

Vi ser at spesielt yngre barn når et metningspunkt etter 3-4 timer når det gjelder konsentrasjon og deltakelse. For de eldre kan treningsopplegget være såpass intenst at de også er kjørt etter 3-4 timer. Derfor organiserer vi gjerne vår sommer-camp med å dele dagen.

Vi ber deg ta med egen ball, joggesko/treningsko, vannflaske, matpakke og treningstøy. Husk å merke alle tingene dine med navn. Har du ikke egen ball, så får du låne av oss. Har du langt hår er det praktisk med hårstrikk.

  • Hvor: Leikvollhallen B

  • Når: Mandag-torsdag i uke 32, det vil si 9.-12. august. Pluss åpen hall fredag 13. august.

  • Klokken: 0830-1230 for alder 7-13 år (høstens andreklassinger til og med sjetteklassinger/sjuendeklassinger. Sistnevnte avhenger av hvor lenge du har spilt)

  • Klokken: 1230-1600 for alder (13)14-19 år

  • Åpen hall (Leikvoll B) fredag 13.august 10.00-14.00

  • Pris: 1800- (BINDENDE PÅMELDING)

  • NB! Endringer i oppsett kan forekomme ved få påmeldinger i aldersgruppene.

  • Ved avlysning grunnet corona refunderes avgift minus administrasjonsgebyr på 150 kr.

Vi ber deg følge på beskjeder og i mailboksen din (inklusiv spamfilteret) i tilfelle endringer.

VELKOMMEN!

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Asker Aliens basket