Ball og gutt som hopper fra bukk til bukk i en gymsal
Foto: Foto: Asker Aliens

Asker Aliens har gleden av å invitere deg som går i 1.- 6. klasse til  en uke med variert aktivitetsmoro både ute og inne i uke 25!  

Asker Aliens sommeraktivitetscamp for 1. - 6. klasse

Vil du spille basketball, leke, prøve deg på parkour og andre aktiviteter og bare ha det gøy?

Asker Aliens har gleden av å invitere deg som går i 1.- 6. klasse til  en uke med variert aktivitetsmoro i uke 25!  Dette er for deg som kunne tenke deg å prøve basketball  - eller som allerede spiller. Det er også for deg som vil ha en variert  aktivitetsuke der dere både er inne og ute. 

LEK OG MORO

Vi ser at yngre barn når et metningspunkt etter få timer  når det gjelder konsentrasjon og deltakelse. Derfor har vi lagt opp til en variert ferieopplevelse med lek, basketball, litt parkour og enda mer lek.  Det kan også bli innslag av volleyball og bordtennis. Vi bruker nemlig uteområdene ved Risenga, og er periodevis inne i Leikvollhallen også. 

Alle våre aktiviteter har en trygt idrettsfaglig grunnmur,  forkledd i lek og moro!

Parkour er den kule kunsten å komme seg fra et punkt til et annet, effektivt og med flyt. Det kan gjøres med spesifikke måter å hoppe på. For barn vil parkour fremstå som en blanding av turn, lavagulv, hinderløyper og hopp&sprett. Det er godt for barn å bruke hele kroppen. 

Spesielt interesserte 7. klassinger? Ta kontakt. 

Les mer og meld deg på ved å klikke på lenken!

→ Her kan du lese mer om aktiviteten

Mer om Asker Aliens basket