Leena Mannsåker (79) og Thea varmer opp sammen.
Foto: Ann-Helen Johnsen: Leena Mannsåker (79) og Thea varmer opp sammen.
Gratis

Nytt treningstilbud til Parkinsonister i Asker og Bærum i perioden frem mot fellesferien. "No touch" boxing/kickboxing.

Det er godt kjent at den allsidige treningen som ligger bak boksing, har god effekt på personer med Parkinsons sykdom. Instruktøren Thea Næss er 7 ganger verdensmester i kickboxing og er daglig leder og instruktør i Asker og Bærum kickboxingklubb på Hvalstad. Hun har nå begynt opplæring for å sertifisere seg etter de kjente Rock Steady Boxing-prinsippene og vil fra 8. mai tilby trening for parkinsonister. Treningen er «no touch», og det slås bare på sekker og hansker. 

Parkinsonforeningen i Oslo/ Akershus og Stiftelsen Dam støtter dette tiltaket og bidrar til at medlemmer i Parkinsonforeningen kan trene gratis i klubben fra mandag 8. mai til og med 3. juli.

Thea har 23 års fartstid fra idretten, har vært trener i 20 år for ulike nivåer fra bredde til topp og aldersspenn 3 - 75 år, samt firmatrening og trening for unge flyktninger gjennom Asker kommune. Hun vil kjøre gruppetrening for parkinsonister hver mandag kl. 14.00 til 15.30

Adresse: Nye Vakås vei 64, 1395 Hvalstad. Gratis parkering. Tog: 11 minutters gange fra Vakås stasjon. Nærmeste busstopp er Ravnsborg stasjon.

Telefon 458 51 201. Ring gjerne om du har spørsmål. 

Hjemmeside abkickboxing.no

Du trenger ingen forhåndsavtale, bare møt opp mandager før 14.00. Husk treningstøy, innesko og vannflaske. Det er gode garderobe- og dusjforhold.

Velkommen!

Hilsen Thea og bokseentusiaster i parkinsonforeningen!

Mer om Asker & Bærum kickboxingklubb
Tekst bilde 2: Thea sammen med Johnny Carlsen fra Oslo Bokseklubb og Rune Vethe, en av entusiastene som tok Rock Steady Boxing til Norge.
Fotokreditt: Ann-Helen Johnsen: Tekst bilde 2: Thea sammen med Johnny Carlsen fra Oslo Bokseklubb og Rune Vethe, en av entusiastene som tok Rock Steady Boxing til Norge.