Vårsemester 2021-1000 kr til organiserte fritidsaktiviteter

Høsten 2020 fikk du som foresatt til barn mellom 6 og 18 år ved utvalgte skoler i Asker, tilbud om å søke om å få tilbakebetalt 1000 kroner for organiserte fritidsaktiviteter. Dette er et pilotprosjekt om et nasjonalt fritidskort for barn og unge. Nå har ditt barn/ungdom fått nye 1.000 kroner i aktivitetsappen AiA. Du kan betale fakturaen for barnets organiserte fritidsaktivitet direkte i AiA appen, eller her via vår nettside.

 

For vårsemesteret er det nå tre betalingsløsninger.

  1. Betal faktura med KID nummer i AiA-appen.
  2. Betal via idrettslagets egen betalingsløsning (Min Idrett, Weborg, Spond etc). Denne løsningen blir ferdig innen utgangen av februar, da sender vi deg ny
  3. Har du allerede betalt for vårsemesteret 2021, kan du søke om å få beløpet tilbakebetalt slik som i fjor. Husk å legge ved kvittering på innbetalt beløp. Dersom barnets navn eller lag/forening ikke kommer tydelig frem på kvitteringen, må du også legge ved bekreftelse på barnets medlemskap.

 

NB: Fristen for å benytte AiA midlene er 15. juni 2021

Målet med fritidskortet er å bidra til økt deltakelse og inkludering i faste, organiserte kultur- og idrettsaktiviteter for barn og unge. (en fast aktivitet som varer åtte ganger eller mer per halvår)

Beløpet er personlig, det er bare eleven som er registrert i aktivitetsappen AiA som får dette beløpet. Elevenes navn er hentet fra skolenes klasselister. Skolene som er med i prøveordningen er:

  • Barneskolene: Blakstad, Bondi, Drengsrud, Hagaløkka, Jansløkka, Rønningen, Vardåsen og Vettre
  • Ungdomsskolene: Borgen, Risenga og Solvang
  • Asker videregående skole

For å benytte rabatten på 1.000 kroner når du betaler for en fritidsaktivitet som gjelder vårsesongen 2021, må du følge linken du får på SMS og e-post. Har eleven to foresatte, får dere begge samme tilgang. Når betaling eller søknad om tilbakebetaling er utført står barnets navn markert i grått i søkefeltet.

Har du problemer med påloggingen, send e-post til . Husk å følge SMS-lenken før du ber om hjelp.

* Gå inn på denne lenken: http://www.asker.nods.no/BufDir  Eller via AiA appen på din telefon.
* Velg: «Har bruker vil logge meg på».
* Legg inn brukernavn og passord. Har du ikke opprettet bruker tidligere eller har glemt passord, trykker du på «Nytt passord».

Når du har kommet inn, klikk på: betaling – organiserte fritidsaktiviteter